Vi har fått en adventskalender!

Tack Birgit!
IMG_1990
Matte jag har hittat lucka nr 1! jamar Nova. Men jag har hittat godare käk:
IMG_1996

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vi har fått en adventskalender!”

    1. Mjau, hm vissa burkar slickar vi bara i oss såsen ur och mousseburkarna skänker vi bort… Kräsen? Nä ”FINSMAKARE” heter det! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *