Vår PR-katt Jonte!


Jonte stortrivs med att visa upp sig på Kattens Dag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vår PR-katt Jonte!”

  1. Hahaha….ja, detta yrke är nog perfekt för Jonte! Att visa upp sig och stila är ju en av hans favoritsysselsättningar <3 <3 <3

    1. Vilken skön kille – han spann från första sekund han kom in på Pet och med sin charm vann han omröstningen om Dagens Finaste Katt och nappade hem vinsten på 10 kg kattmat till Örebro Katthem! Heja Jonte! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *