Dagens KattNosRos till poliserna med hjärta för katt!

Polisen Karlshamn Olofström Sölvesborg skriver på sin FB:

”En hastighetskontroll i Svängsta förvandlades idag snabbt till en livräddande insats för en utmärglad kattstackare. Då patrullen kom till butiken Frendo i Svängsta upptäckte man en utmärglad, blöt och förtvivlad liten katt som satt och skrek i en lagerhylla utanför butiken. Patrullen begav sig genast till stationen för att hämta en bur och tänkte sig därefter att köra katten till Kattkommando Syd. Men med hjälp av en hjälpsam kvinna på platsen lyckades man lokalisera ägaren till katten, en dam i Olofström, vPolice-Catarifrån katten varit försvunnen i över en månad. Nu har de lyckliga tu återförenats, och vi är glada och nöjda.”

De får Dagens KattNosRos av mig och massor av *svansdans* – det gör mig outsägligt glad att de värderade ett kattliv högre än behovet av fartkontroll denna gång! Många FB-kommentarer till deras inlägg kritiserar dem/polisen som helhet, men jag anser att LIV går före tillsyn av lag sett till att även en KATT har rätt till livräddande hjälp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dagens KattNosRos till poliserna med hjärta för katt!”

  1. Vi står i stram svanshonnör för poliserna som prioriterade alldeles rätt! Vilka korkskallar som kattenterar negativt på FB 🙁 Skönt att kissen fick komma hem till sitt eget hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *