Att lägga på julklappslistan

nils-262x369-customDen här boken vill jag absolut tassa in på min ÖnskeLista för jul och begrunda! Efter att ha lyssnat på docent Nils Uddenberg hos Lotta Bromé i dagens P4 Extra (Länk till programmet, intervjun är ca 1 tim 10 min in i programmet) så är jag helt säker på att det är katten Kissen som dresserat husse kärleksfullt, även om han själv tror att hon inte förstår att vara så raffinerad…

Nils försöker ha distans till sitt förhållande med Kissen och ändå är det en kärlekshistoria – precis den kluvenhet vi alla känner inför kattens gåtfulla tassgrepp om våra hjärtan!

Vilka böcker hamnar på din önskelista?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Att lägga på julklappslistan”

  1. Vill ha den här som jag försökt få tag på i tre månader, http://theoatmeal.com/kill

    Så fort den blir tillgänglig har jag lagt order på flera svenska hemsidor för att flera veckorsenare få besked om att den är slut hos förlaget, fräs!

    Hoppas det löser sig innan jul….., vill inte köpa direkt från USA, litar inte på deras valuta eller aktörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *