Sessan mår bättre

sess —och det kom en glad kommentar igår:
”Ett stort tack-jam från Sessan och oss på Kvibergskatternas Vänner <3<3<3 Det värmde verkligen i hjärtat att få läsa denna fina nyhet. Vi hoppas verkligen att fler behövande kissar i vårt avlånga land också kommer att få julklappar från Hittekattsbandet! Kram Maria (kattassen)”

Tass på er! Lycka till med tillfrisknandet Sessan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sessan mår bättre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *