JulTasseriet T14 – här är det!

IMG_1753 Vi ska stoppa ännu mer saker i paketet, matte håller på att fixa en riktigt superfin ingrediens också, en överraskning som det kommer bilder på senare!

Tasseriets intäkter kommer att bli JulKlapp till Örebro Katthem! ♥ Tack för att du genom att delta i Tasseriet hjälper oss att hjälpa!!!

Här är T14-tävlingsuppgiften:
Hur många origamistjärnor (De stora bascettastjärnorna alltså!) tror du att matte monterat ihop och har i sin fixarlåda just kl 21.00 den 11 december?

Och här kommer informationen om hur du deltar, alla som vill får vara med:snuffe2

– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T14-… (Det kan vara T14 -Sippo, T14-kattnamnet eller T14-sw3eft, det avgör du själv!)
– Lös tävlingsuppgiften ovan!
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 12/12 14/12 kl 20.00.
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “JulTasseriet T14 – här är det!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *