Varning för bluff & båg!

Har ditt  katthem fått ett brev från något som heter Nummerupplysningen.se i ett grönt brev med framsidestexten ”Viktig information till alla Svenska företag!” – VARNING!!!

Det är ett ERBJUDANDE om att ”uppdatera företagsuppgifter på nummerupplysningen” men det är BLUFF och BEDRÄGERI! Skriver man i sina uppgifter och skickar iväg så kommer snart en faktura på nästan 6000 kr (Står FINSTILT i ”erbjudandet” väl gömt längst ned…) och det är inte kopplat till någon som helst nummerupplysning som man har någon nytta av! Men sedan kommer hot om inkasso och bråk – hur otrevligt som helst!

Svensk Handel har varnat om detta lurendrejeriföretag på sin hemsida och några drabbade säger ”Om ni får brevet med ett frankerat svarsbrev i: Proppa svarsbrevet fullt med diverse skräp, gärna gammal mat och liknande. Fyll kuvertet, slicka igen och posta.” som en lagom hämnd…

Men alltså: Skicka INTE tillbaka några svarsblanketter i deras returkuvert, gå INTE in på deras hemsida och registrera någonting, gör INGENTING! I erbjudandet står ”Om Ni ej har för avsikt att medverka mot kostnad kan Ni bortse från erbjudandet.” och det är exakt vad man ska göra!

Bolaget har säte i Tallinn och det de erbjuder är en DYYYYYYR tjänst som inte behövs! Sidnamnet är medvetet förvillande likt andra GRATIS nummerupplysningstjänster vilket är bedrägligt förvillande. FY JAM för dylika skummisar!!! Gå INTE på detta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *