Tillägg till JulTasseriet T14

kalVännerna Sambo och Roxy har gett mig en fin Kattstallet-fickkalender att lägga med i Tasseripaketet! ♥

Kontokortsfodralet med roliga missar på samt kattreflexen i T14 kommer också från dem!

Fluffiga barnsockorna har BM stickat, kattavlan är målad av Lena J och bokmärken, pläd mm kommer från Barbro N. Stora matte hittade kattskylten.

TACK så jamarns för alla bidrag!

”Matte, när du och Stora husse fixat klart med det som ska göras på vår bil så får du skynda dej att ta kort på överraskningen, så vi kan visa den bilden i eftermiddag! Kan vi gå promenad också?”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Tillägg till JulTasseriet T14”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *