Styrelsemöte – viktigt som katten

I kväll är det styrelsemöte på katthemmet i Örebro och jag ska skicka med matte och Stora matte en viktig hälsning till alla dem som deltar där… Jag är därvid taleskatt för alla katter på katthemmet med dessa ord:

KOM IHÅG ATT NI ÄR ALLT VI HAR!
Utan er som ger av era hjärtan och av er tid och av er kärlek skulle vi katter inte finnas, vi skulle inte ha mat i magen, trygghet eller hem!
Utan er insats av ideellt arbete, utan era gåvor och utan ert engagemang skulle inte katthemmet eller föreningen heller finnas…
Vi hemlösa katter behöver er! Det finns ingen annan som värnar om oss små, som saknar röst och status i samhället.
Ni är Hoppet för oss! Ni är Chansen och ni är allt vi har!

Våra liv hänger på det ni gör för oss! Våra liv beror helt på det ni åstadkommer – här på katthemmet, i jourhemmen och i vardagen och verkligheten. Så tänk på hur VIKTIGA och oumbärliga ni är – och snälla, fortsätt kämpa för oss! NI ÄR ALLT för oss!

Tack för att ni finns och för allt ni gör! *kurrar*ptXGQ

I morgon kan jag jama mer om mötet! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Styrelsemöte – viktigt som katten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *