Lill-Pysens sköna stil

IMG_1829
Med den här sköna stilen måste han nog snart charma någon för adoption?!
IMG_1830
Lill-Pysen finns på Örebro katthem! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Lill-Pysens sköna stil”

    1. Mjau – det kommer nog snart! Han förflyttade sig till allas famnar under mötet igår och spann belåtet. Han vill verkligen HEM! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *