Jag gillar också ”Grumpy”

Katten med det buttra utseendet heter egentligen Tard eller Tardar Sauce – och är faktiskt en flicka! Men hon är mer känd som ”Grumpy”:

Det blev en formlig internetstorm när det första fotot visades på Reddit. Många trodde bilden där var photoshoppad (Digitalt bearbetad) men några filmer på Youtube motbevisade den saken.
httpv://youtu.be/SSq1a2hDSh8
Faktum är att Grumpys mamma är en helt vanlig sköldpaddsfärgad katt och den misstänkta pappan en grårandig herre. Brorsan Pokey är helt svartvit och så vitt matte/husse vet så finns inte några maskade katter i grannskapet, så hennes utseende är ett mysterium!

Nu har Grumpy en egen hemsida och en webshop inriktad på att samla in pengar till katthem och en enorm skara fans som skickar henne underbar FanArt! Den här teckningen har gjorts av Gaston Zulbeida:

Mjau det skulle onekligen vara häftigt att bli avporträtterad så där! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag gillar också ”Grumpy””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *