Bloggkrångel igen…

Nu går det inte att ladda upp bilder. Suck…
Återkommer när det rätat ut sig – skulle ju visa hela JulTasseri T14-paketet!
Håll ut – det kommer! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Bloggkrångel igen…”

  1. Värst av allt: man har bara fått upp reklam när man försöker tassa in och läsa allt viktigt här. Dumma, dumma bloggen som krånglar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *