Undrar vem ”NosPuss” är?

Någon snäll kattvän har satt in en slant på SnuffeFonden men som avsändare står det bara ”NosPuss”! Undrar så vem den hemliga vännen kan vara! Tack i alla fall!
snälla

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Undrar vem ”NosPuss” är?”

  1. *fnissjam* vi vet! I alla fall om det var en ganska liten slant, typ motsvarande en dentisask var? Vi hade nämligen en liten KATTferans för en tid sedan när Krokodillan blivit tillräckligt stor för att få månadspeng, och bestämde att även Snuffefonden skulle få ett litet tillskott varje månad från oss! Så det blir fler nospussar framöver!
    Så bra att veta att tjänstehjonet klickade rätt och slanten hamnade där den skulle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *