”Sesam öppna dig!”??

Matte var och köpte en ny fräsch full säck med min goda mat i söndags. Och vad tror ni hon gjorde? Hällde den i en plåthink och tryckte på locket! Kvar i skålen med torrfoder ligger de sista trista kulorna från förra kattmatssäcken. Ska det vara så?

Önskar att jag kunde öppna saker så här elegant:

Min mage kurrar ju av hunger!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “”Sesam öppna dig!”??”

  1. *fnissar så morrhåren skuttar*

    Vad skoj kissen såg ut att ha när han åkte frysdörrs-karusell! *wiiiiiiieeeeeeeeeeeee* Tror vi ska testa det vi också!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *