3 333 katter – ja det är sant!

3333
Ända sedan starten har Örebro katthem numrerat sina intagna katter i en lista. Genom åren har den vuxit sig allt längre och idag är katten Zanna den 3 333e katten hos ”mitt” katthem! Visst är det häftigt! Så här ser Zanna och systern Zoe ut:
zoe_zanna1
Båda är ett par härligt gosiga tjejer födda sommaren 2011 som nu bor i jourhem och längtar efter nytt hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “3 333 katter – ja det är sant!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *