Omröstning på alla fina katter!

Nu är fotona uppe på alla katter från Stora kattdagen för omröstning!! LÄNK HÄR! 
Fina lillasyster Nova 37 är så här tjusig:
37
Och jag har nr 34 men ser HI HI lite glosögd ut! *suck*
34
Omröstningen pågår till 30/11 och må bästa katt vinna!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Omröstning på alla fina katter!”

  1. Jam, efter noggrant övervägande sa vi åt matte att rösta på…….. mjauuuu-da *trumvirvel* Sötaste Nova-tjejen, som var så modig!

    1. Mjau kära vänner det har vi fått! Tack snälla! Svar kommer – vi har bara lite stök med den hispiga bloggen och massor av katthemsjobb… NosPuss Wikki

      1. Det var därför jag undrade. Vet ju att ni har haft problem med bloggen och tänkte därför att ni kanske inte fick mail heller. 🙂 Skönt att veta att det har kommit fram. Ser fram emot svar så snart ni har tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *