”The Winner is…” – blogginlägget som försvann

snuffesAlla undrar nog vad som hände i torsdag den 15/11 och det gör jag också! Det som jag VET hände var att min vän katten Nisse i Rom jamade hem Hawknest-Gunillas och min längsta auktion i kattaminne, nämligen den på ett juligt paket kattleksaker…

Och jag skrev snabbt ett inlägg som presenterade vår snygga vinnare – och de flesta kunde läsa det och kommentera samma kväll. Men vad som sedan hände är dolt i cybervärldens mystiska kosmos, för nästa dag var alltsammans försvunnet från min blogg! T o m bilden på Nisse:
nisse2
Suck! Han är ju så stilig! Jag var bara tvungen att ta fram den igen så att ni andra också får se denna fina kille! Plus berätta detta igen för alla er som undrade hur auktionen gick!
Tack till alla som hade tålamod att vara med – Nisse i synnerhet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “”The Winner is…” – blogginlägget som försvann”

  1. Jag pyttsade in 600 sek och skickade dig ett email som jag hoppas du fått. Majoriteten av kattmyntegrejerna får gå till Sundsvall. 2 av dem plus guldsnöret tar vi gärna emot. Extra 100 lappen var för att täcka ev. porto. Hoppas att pengarna räcker!

    1. Det gör de garanterat! Jag håller på att jaga Sundsvall för att få deras leveransadress just nu. Stoooort tack för din och Nisses insats! NosPuss Wikki

        1. Stora matte ringde till Katthjälpen och fick adressen, och fick en mycket trevlig ny kontakt på köpet, så det var mycket lyckat. Allt gott sprider sig som ringar på vattnet! NosPuss Wikki

  2. Hej, hoppas du har fått dina saker, Nisse. Jag skickade grejerna i måndags till er. Vanlig post. Nu väntar jag bara på adressen till Sundsvalls katthem, så jag kan skicka dit med. Och portopengar existerar inte här, de går in till Snuffefonden de med, jag står för portot själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *