Alltid händer det något!

Mjau, nu kom besöksstatistiken tillbaka, idag har jag haft 504 besökare hittills! Tack för att ni tittade in!kyss

Istället fungerade inte tidsinställda inlägg, så det som skulle ha varit i morse kom fört senare på eftermiddagen. Man kan tydligen inte få allt! Dessutom ligger en kommentar kvar till ett av de inlägg som gick upp i rök – men kommentaren är sparad så den varken kan besvaras eller raderas! Klart spännande scenario – jag tänker mig att den kommer att ligga där och blinka som oläst i all framtid?! Suck…
Och har ni liksom jag blivit addicts på kattunge-livestreamen HÄR så kan jag berätta att så här fint kysser mamma katt sin husse på näsan! Hon heter Rosemary och är otroligt kelig! Det är en fröjd att se! Eller när lilla svartvita kattungen jagar mammas svans!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *