Skicka e-vykort med Kjelle Bus på!

Kjelle kj
Du hittar Kjelles vykort HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Skicka e-vykort med Kjelle Bus på!”

  1. Vi testade att skicka ett Kjelle Bus-kort till husse men det blidde bara fel. Husse fick inte titta på kortet och länkarna till det var trasiga så han fick inte våran nosgos-hälsning. Fast vi kunde ju nosgosa med honom lajv istället och matte kunde visa hur kortet skulle ha sett ut om det hade kommit fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *