En gåva med mycket kärlek

…behöver inte vara stor – den kan bära med sig så enormt mycket kärlek och omtanke ändå!!! Det kom ett litet paket till Örebro katthem:
img_1809
Tack Ingrid och kattvännerna! spinner det glada gänget på katthemmet, i synnerhet katterna som kan få behövda mediciner i mumsig mjukost! ♥
”Mjau, jag smakar gärna lite!” jamar Lill-Pysen, en nykomling på katthemmet.
img_1786
Visst är han stilig!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *