Idag postar vi fler Hittekattsband

img_1819
Jag har noga övervakat tillverkningen i helgen. Stora matte har fått mina direktiv att beställa mera band och nålar. Vi har många beställningar som ska iväg – dessa ska t ex till Evas Katthem i Skara!
img_1825
Det var väldigt praktiskt att ligga med mitt på bordet, matte kunde gnugga mig i örat samtidigt som hon monterade band på nålar. Jag förstår inte hur hon kunde tycka att jag var i vägen?
img_1827

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Idag postar vi fler Hittekattsband”

  1. Ser verkligen komplicerat ut..en sån TUR att du hjälper till Wikki!!! Man undrar oroligt hur det skulle gått annars.
    Nospuss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *