Värmande dikt

sleeping-cat Värmekatt

Sov, du lilla katt.
Du vet väl att
värmen från en katt
producerar flera watt.

/Av Göran Greider

Alltså ett nytt argument för att adoptera en katthemskatt:
Det är energibesparande!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Värmande dikt”

  1. En lysande poet, den där Greider-killen! Honom måste vi kolla upp, visste att han gillar katter men inte att han skriver så begåvat om oss 🙂
    Tassklappar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *