Lite fredagsmys hoppas jag och Nova

I kväll kommer husse och matte att dofta av goda ostar när de kommer hem – de har delat ut smakprover i massor de senaste dagarna! Fast jag tycker alltid matte doftar mysigt. ”Och det gör husses strumpor också!” jamar Nova och ler mystiskt, jag kan inte riktigt hålla med!IMG_1686

Mjau, nu kommer dom! Vi jamas mer i morgon! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Lite fredagsmys hoppas jag och Nova”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *