Äntligen! Snyft bloggen var har du varit?

Mjau så svettigt det senaste dygnet varit – ingen blogg!!! Jag har jamat högt, slitit min päls och nästan klöst mig tvärs genom vårt klösträd av frustration och stress! Värst av allt har varit att jag och Nova inte kunde GRATTIS-JAMA till husse och matte igår på deras 6-åriga ”Hitta hem”… ehm… ”Hitta varann”-dag! Grattis i efterskott matte och husse!
celeb

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Äntligen! Snyft bloggen var har du varit?”

    1. Mjau det har krånglat ända tills jag lyckades tassa upp det här inlägget och det med en lättad suck. Men det är andra gången som Metrobloggen har ett längre stopp och man kan undra varför – det känns INTE bra! TassKram Wikki

  1. Inte bara ni som blir förtvivlade.
    Även vi som måste läsa varje dag. Grattis till Husse o Matte och tack för Visitkort mm.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *