Allhelgonahelgen – en tid för minnen också

Mjau, denna helg är det många som gör fint på sina käras gravar, tänder ljus och är stilla med ömt bevarade minnen… Här kommer några tankfulla bilder från djurkyrkogården Franciskuslunden i Örebro, en stilla och vacker plats, fylld av kärlek. Bilderna får tala för sig själva…
IMG_1640IMG_1627IMG_1639IMG_1642IMG_1637IMG_1625IMG_1629
IMG_1632♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Allhelgonahelgen – en tid för minnen också”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *