Nu tar jag tass om mina människor

090720 341Husse och matte kom trötta hem från sina jobb i kväll, och jag ska ge matte lite gos och mys. Nova tar hand om husse, jag sköter om matte, vi har fördelat våra ansvar för människorna så. De ska få lite mat och vila nu.

I helgen ska vi sätta fart på dem, och det är mycket som ska hinnas med:
– Minst 2 Wikki-ute-promenader om vädret håller sig fint
– Förbereda lite inför Halloweenmyslördag med goda vänner
– Planera bilfixande med Stora husse (Byta till vinterdäck på vår Blå)

IMG_6017Och så ska matte skära origamipapper och dekorera stjärnor. Men vi kanske bör tillägga ett litet OBS till er som beställt av det som fanns i ”prislistan” igår: Det är en hel del pyssel att göra klart dem och leverans blir först om ett par veckor, hoppas det är OK!!! ♥

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *