Tillfällig gäst eller hemlös?

Den här mycket försiktiga och vaksamma katten tassar omkring på Landet:

Med kråset vitt på bröstet, STORA tassar!, en liten vit fläck på nosen och fantastisk leopardfläckig päls är han (?) otroligt vacker! Han ser ganska välnärd ut – matskålen som ställs ut sedan flera veckor tillbaka är ofta tom och kanske har kisse fler matvärdar?

Det var inte lätt att få några bra bilder genom fönstret utan att skrämmas – minsta rörelse så rusar katten iväg i vild fart! Idag var han i alla fall framme vid trappan och letade vatten att dricka men utevattenskålen var bara full med is…

Men ute i den isolerade boden med kattlucka finns det både vatten, blötmat och torrfoder som inte är fruset. Grannens svartvita Tusse är också där och provianterar ibland!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tillfällig gäst eller hemlös?”

  1. Mjau, matte har ju lite bekymmer nu över ”King Julien” som har använt vår altan som övernattningsställe (hmm, och till annat också, vilket hon inte är riktigt lika nöjd med!), för nu har han ju blivit ”vräkt” när AlKATTraz byggdes… Vet ju inte om han faktiskt bor någonstans i samhället och bara har oansvariga ägare, eller om han är hemlös. Inte har hon fått komma nära för att kolla hur han ser ut att må heller; han är så skygg och försvinner snabbare än en januarilöning när han får syn på tjänstehjonen…
    Nåjam, i värsta fall får det bli att fixa lite isolering till gamla katthuset, så får han väl knoppa där istället, vi håller iaf lite utkik efter honom för att försöka se hur det står till!

    1. Mjau, och även ett oisolerat katthus är bättre än ingenting, om han är en av de utkastade hemlösa missarna! Bra att ni har lite koll på honom! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *