Kallvitt idag…

Att det skulle bli så kallt i natt – jag tänker på alla utemissar nu!

Bygg ett skydd ute till de hemlösa katterna i din närhet! Här finns bra tips:
– Min egen Bygga kattkoja del 1 och Bygga kattkoja del 2
– En bra tråd på HittekatteriFokus om kattkojor

En frigolitlåda och en filt är bättre än ingenting! Tänk på det! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kallvitt idag…”

  1. Vi har så bra här där vi bor att alla katter verkar ha mattar och hussar.
    Men vi vill skriva till alla er som har ensamma katter hos er och hjälper dem att vi tycker att det är såå fint gjort!
    Riktigt fin misse ni har som tassar omkring på landet.

    1. Mjau, det är ingen som verkar veta varför den kommer och tassar hos Stora matte, hon ska kontakta grannarna om den. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *