Tävlingsfråga till HalloweenTasseriet T13!

Här är äntligen tävlingsfrågan i T13-Tasseriet:
Detta är husses favoritgodis på halloween – hur många bitar tror ni det var i påsen han köpte med sig hem?

Husse är tokig i lakrits så det är mycket i påsen när han handlar godis! Vi har stoppat ned bitarna i en sådan här plåtburk men vi talar INTE om hur pass full den eventuellt blivit:
Några av favoritbitarna är sådana här:

Alltså, hur många godisbitar???
(Innan husse gluffat i sig några, vill säga! Vi vet just nu inte svaret själva, för Matte har gömt undan burken till vinnardragningen strax innan Halloween, så att vi kan räkna dem först då!)

Detta Tasseri tillfaller SnuffeFonden som behöver fyllas på nu! Så vill du hjälpa till genom att vara med i HalloweenTasseriet T13 gör du bara så här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T13-… (Det kan vara T13 -Adam, T13-kattnamnet eller T13-Gru54S, det avgör du själv!) 
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.
– Lös tävlingsuppgiften ovan!
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 26/10 kl 20.00.
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.

Tävla som jamarns nu! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Tävlingsfråga till HalloweenTasseriet T13!”

  1. Nom-Nom-Nom, vi hoppas att din och Novas gotteburk är minst lika välfylld som husses!!!

  2. Klart att vi vill vara med i ett så fint Tasseri!! Lite olika gissningar från sötnosarna som matte nu vidarebefodrat till Wikki 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *