Lite T13-Tasserisaker


Av vännerna på Webbpresenten har jag fått denna ”Lite åt Wikki-hållet”-kattmugg!
Katten ligger runt hela muggen och svansen är handtaget! Skön att dricka fint thé ur!

En annan härlig vän är BM som fixar saker både till vårt katthem och till våra lotterier på utställningar och så slinker ett och annat med i ett Tasseri… Den här gången har  BM stickat jättesköööööna och väldigt roliga handledsvärmare! Det fiffiga med dem är att man kan sticka ut tummarna lite precis var som helst! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *