Här är hela HalloweenTasseriPaketet T13!


Jamarns vad många spännande saker! Ett värmande höstigt paket – detaljbilder kommer så småningom! Och vi jobbar just nu med tävlingsuppgiften!

En ovanlig orange porslinskatt fyndad på Tradera är en bit av innehållet.
Och tävlingsfrågan och reglerna hittar du HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Här är hela HalloweenTasseriPaketet T13!”

  1. Vi vill vara med! *viftar med tassarna* Vad är frågan? Kom igen nu då! Vad är frågan? Vi gissar på femtiofyra… Columbus… Stockholm… Engelska kanalen… spaghetti… två och en halv… fyrhjulsdrift… pelargoner… fyra dussin… äsch, det är svårt att gissa när man inte vet vad frågan är! *suckar*

    Tass från klosterkatterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *