Visst hör katter och politik ihop!

httpv://youtu.be/CvQPzmoKuBk
Och så kan man ju alltid putsa upp sin kattfranska med att lyssna på Henri
Henri - Darkness, Laptop Skin
”The Darkness surrounds me” är väl franska? Henri är en hel del mer deprimerad än vad jag är – lite ovanligt för en katt, måste jag jama – men han har sina skäl, naturligtvis… Egen butik har han också – något som jag kanske borde ta efter*?
httpv://youtu.be/IiYUzYozsAQ

*Vid närmare efterjamning så har jag ju fullt upp med Hittekattsbanden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *