Say ”Hi!” to Colonel Meow

httpv://youtu.be/LgKD-aSsn9U
Den här snygga killen kommer att erövra världen – eller vad tror ni?! Han har i alla fall en störtrolig sida på FB! Colonel Meow deklarerar ”I support wearing fur!” med största självklarhet, ”No matter what the weather!” och lyckas se skönt grumpy ut om det mesta!
Photo: It's time to play some Gears of War....or as I like to call it, practice.  Bwahahahaha! Photo: WHAT?!  You haven't sent in your fucking frown face yet?!  Get your shit together. The hour is almost upon us...#MinionMutiny #spreadthefrown
Det sägs att han är en hittekatt men också ”The Dark Side of the Miaoow…”

Jag har en stark känsla av att vi kommer att få se mer av Colonel Meow! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Say ”Hi!” to Colonel Meow”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *