Några ”röda” sötnosar från Örebro katthem

Den fullkomligt underbara nykomlingen cremefärgade Aramis vill så gärna att någon kommer in till honom i hans rum och gosar, för än så länge är han lite blyg för de andra katterna och håller sig där… Han är superkelig!!!

Och så har vi godingarna Formby och Fero – så tajta att ingen korg kan upplevas som för liten! Istället turas de om att vara täcke till varandra!

Kom och hälsa på dem – nästa Öppet Hus är på onsdag kväll!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Några ”röda” sötnosar från Örebro katthem”

  1. Min matte är hopplös, hon blir alldeles knäsvag när hon ser rödingar!(och mig..och Pelle…och Michelina…och Minus…och ALLA katter i hela världen). Men om du minns Linus, vår ledarkatt som vi tog farväl av för 2 år sedan…han var röd/creme och lurvig. Det är därför matte blir darrig av kärlek när hon ser rödingar!
    Fjutten

    1. Mjau, Stora matte har samma problem… Hon saknar sin Ville och sin MewTwo… Men tröstar sig lite när Nova och jag hälsar på, och Tanja hjälper så klart till! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *