”Problem på din sista fakturan!”

Jag är ju som ni vet KATT. Och katter behöver inte banktjänster särskilt ofta. Så jag ler lite i morrhårsmjugg när spam-mailen kommer från banken:

Det känns som att väsentliga delar inte blir trovärdiga i översättningsprogrammen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “”Problem på din sista fakturan!””

  1. Jag fnissar också åt all spam mail jag får , speciellt åt erbjudanden om dom där blå pillrena som ska vara bra för potenten eller vad det heter. Jam menar vad ska jag med det till som är en kattererad katt åh allt 😀

    1. Mjau – jag har även erbjudits arv, BMWs och giftermål med en afrikansk änka! *rofl* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *