Kan någon förklara detta?

 En berest katt?
 Turistkatt kanske?
 Med många resmål!
 Och resväskan om halsen…
 Tänk att få resa så!
 Hoppsan!
Skulle vara kul att få veta vem denna beresta misse är!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kan någon förklara detta?”

  1. Hej Wikki!

    Jag vet det här är en gammal post men jag tycker så mycket om din blogg att jag håller på att läsa även dina gamla inlägger! Och när jag såg att denna kissemissen var ännu en mysteri till dig, tänkte jag kommentera eftersom jag förstår lite bit av japanska. Kissen heter ”Nyalan” och han eller hon lever i Kawasaki i Japan och gillar att resa runtomkring världen. Han låter sig fotograferas av företaget kallat Jalan (man kan boka hotel och ryokan, alltså japanska värdshus på deras sidan). Hans namn är en kombination av ”nya” (som betyder ”mjau” på japanska) och jaLAN. Han har också en lärjunge vars namn ”Deshi” betyder just lärjunge. Om du går http://www.jalan.net/nyalan/ och klickar ”CMはこちら”, hittar du flera reklam som Nyalan och Deshi har gjort. Det verkar som de har också fått en vän, hunden Shunsuke.

    Hoppas det här hjälpte och tack för ett himla intressant blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *