Vem är bra på att sy? Behöver hjälp…

tealplusquad
De här roliga katterna har jag hittat på Teal Cat Projects sida, men jag har fått en snarlik design av Stora matte (Som dessutom kan tillhandahålla massor av material  i form av tyg, tråd, stoppning m m) som skulle vara kul att ha att sälja eller ha som pris på lotterier till förmån för katthemmet!
Finns det någon händig pysslare som skulle kunna tänka sig att skapa ”Kuddkatter”!? Kontakta mig i så fall: bloggkatten@hotmail.com

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vem är bra på att sy? Behöver hjälp…”

  1. Jag hade nog kunnat hjälpa till att göra några, beroende på hur mkt jag behöver sova på helgerna för att återhämta mig från arbetsmarknadsåtgärdsgrejsimojset . . .

    1. Ta det lugnt, och så ser vi hur det utvecklar sig, eller hur??! Varmt tack för ditt erbjudande… *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *