Tänk vad olika saker man gillar?!!

Jag HATAR att bli borstad (Utom under hakan med Stora mattes specialborste), en del katter älskar det och en del vill bli ”brutalborstade” smått till extas som Madame:
httpv://youtu.be/ZHllfrMmDUM
Hur ser din borstningskamp eller borstningsmysstund ut?
Brukar din borstning också sluta med borstbrottningsmatch?
Springer du och gömmer dig när borsten kommer fram eller myser så här?
httpv://youtu.be/-CEzqiJU7V0
Så här fluffans fin ser en nykammmad utställningsperser ut:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tänk vad olika saker man gillar?!!”

  1. Jag spinner och ligger still eller vänder mig så borsten kommer åt överallt. Borstar mig själv bara de håller i den. Eller har stuckit fast borsten på nåt sätt, som under mattan.

  2. Både Evora och Elise säger till när de vill bli borstade. Då kommer de och tittar, mjauar, sedan går de in till badrummet och lägger sig på badrumsmattan. Då är det bara att sätta igång med borsten! 🙂 Samma visa varje gång! 😀

    1. Mjau – ryyyser! Borstas frivilligt? Du kanske har en specialskön borste? Jag är så förskräckligt pälsöm det är mitt problem. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *