Spangles – hur ser du ut idag?


Treåriga katten Spangles matte Mary Buchanan älskar att klä ut sin älskling och visa bilderna på FB – och Spangles verkar ta det med ro att bli porträtterad i allehanda plagg och kostymer. Och med hans härliga skelögda uppsyn kan resultatet inte bli annat än charmigt!
httpv://youtu.be/M-b2SZbBLUg

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Spangles – hur ser du ut idag?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *