Dui skänker klösträdet till Södertälje katthem!

Det kom glada nosbuffar från Dui: ”Men OJ! Nu är jag alldeles förvirrad och jätteglad ”svansdans” Vi (jamar vi för Deco får vara med också) vill ge klösträdet till Södertälje katthem om det är möjligt, de håller ju på att fixa inför sin flytt och vi tänker att de nog behöver det. Vi tycker att det är fankattiskt fint träd och så generöst, vi vill att många ska ha glädje av det. Nu ska vi fira!”

Tänk så många vinnare det kan bli på ett Tasseri! Först Dui, som jamade hem Tasseripaketet med rätt gissning, dessutom Gotlands katthem som får sammanlagt 2  300 kr till sin verksamhet – och så Södertälje katthem som alltså får klösträdet! (Betty Boom Boom följer som sagt INTE med, vad än Pejst och Jansson jamar!)img_0476

Vi tassar nu ihop paketet som ska skickas till Dui med alla de fina sakerna, inklusive de fem små porslinskatterna från Gotland:

Birgitta på Gotlands katthem hälsar: ”Det var då en överraskning att de små porslinskatterna skulle förränta sig så mycket. Känner starkt för att summan skall spenderas på nya leksaker/klätterställningar till kissarna i Spinnhuset där renoveringen just nu pågår för fullt. Det nya innertaket är klart och målat, köksdelen blir klar denna vecka, boxar och korridor arbetas det också på (nya väggbeklädnader och golvmattor). Det känns underbart att vi och katterna inför denna vinter står rustade med varmare, ljusare och mer hygieniska och lättskötta lokaler.”

Mjau, tänk vad lite  kattsaker kan bli värdefulla tack vare alla er underbara vänner som deltar i Tasserierna! Grattis & Tack än en gång!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Dui skänker klösträdet till Södertälje katthem!”

  1. Oj vad tacksamma vi blir både till Tasseriet och till Dui och Deco som generöst skänker klösträdet till oss. Vi ska klösa … ähum ta tass om det på bästa sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *