Påminnelser: GotlandsTasseriet T12 och julauktionen ♥

Vi börjar med en 4e påminnelse om JULAUKTIONEN som du hittar HÄR. Den avslutas den 15 november! ♥ Bra framförhållning alltså! *fniss* Förtjänsten går till Snuffe-fonden.

Och så ett extra jam om att tassa med i GotlandsTasseriet, som avslutas på onsdag den 26/9 kl 20. Visst vill du bli den som får bestämma vart ett mycket speciellt klösträd ska få stå?

Du hittar själva Tasseriet T12 HÄR! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Påminnelser: GotlandsTasseriet T12 och julauktionen ♥”

  1. Angående det jag tidigare skrev om Djurskyddet Karlstad: Aj aj aj… det har kommit fram att de inte har några pengar för att ORDFÖRANDEN tagit dem. Jag förstår inte :-O Hur kan en person som är involverad i en sådan viktig fråga bli pengagirig? Jag blir så ledsen 🙁

    1. Mjau, om det stämmer så är det ju fruktansvärt? Man kan väl inte ta KATTERNAS pengar??? *ryser* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *