Nu ska vi hem till Örebro igen…


Jag hoppas hyresvärdens entreprenörer stökat klart med asBesten! Har fått lära mig att man ska inte ha sådana Bestar i bostadshus…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu ska vi hem till Örebro igen…”

    1. Mjau – det är ändå nåt visst med att komma HEM! Och här hemma har vi vatten som fungerar, det hade inte Stora husse och Stora matte på Landet… Det gick inte att duscha, diska, tvätta, spola toa utan att det forsade vatten på fel ställe i pannrummet, så vattnet var mest avstängt med huvudkranen. Fat vad brydde jag mig om det, jag drack ju ur fågelbadet ute! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *