Snuffefonden hjälper…


Tingeling får hjälp att få sin onda tand opererad – han är en av Änglakattens skyddslingar som också längtar efter ett eget hem!

Vill du också hjälpa till att rädda en katt som behöver vård? Bidra till Snuffefonden!
Det finns många katter som Tingeling att ge till! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snuffefonden hjälper…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *