Pirate på bättringsvägen!

Titta vad fint bandage han har om benet! ♥
*spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Pirate på bättringsvägen!”

    1. Mjau ser verkligen ut som en pirat – skulle lätt ha kunnat ha piratflagga i tassen och ett träben? *fniss* Fantasin rusade iväg lite för mycket kanske… Tur det inte blev nåt träben! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *