Vi tycker inte om det här


Det bråkar och stökar under vårt köksfönster. En massa gubbar bankar och river och väsnas, och det känns väldigt störande för det låter som om de snart ska komma brakande in genom ytterväggen eller köksgolvet! Vid varje port är det nämligen en liten utbyggnad(Den som våra postlådor sitter på.) och den är full med asbest som ska saneras bort. Varje huslänga runtom oss ska genomgå den här saneringen och det är ju bra rent hälsomässigt för hela omgivningen. Men just nu frestar det på våra kattnerver… Hoppas det är avklarat snart!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi tycker inte om det här”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *