Du hänger väl med i Tasseriet T12?


Klicka på bilden så kommer du till tävlingsuppgiften!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Du hänger väl med i Tasseriet T12?”

  1. Äntligen har vi lyckats få matte att göra något i tid..gissat har vi också! Det var svårt!
    Sen vill vi bara jama att vi tycker att du är fankattisk och har ett så stort hjärta för alla katter som far illa. Du är verkligen en förebild för oss alla och har i alla fall fått oss att engagera oss på det sätt vi kan just nu. nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *