HurrJam! Pirates operation gick bra!

Vi hoppas på bilder på den lilla patienten så småningom, och en rapport om det finansiella läget för honom! ♥TACK♥ alla som bidragit!!!
Och om du klickar på bilden av Charmtrollet nedan så kommer du till ett tv-inslag på TV4 om Kattfoten! 2,48 min in i lokalnyheterna kommer det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *