Mjau, jag har skrivit på!

Igår kväll slog mig en tanke: Tänk om våra katthem inte fanns!?!! Tänk om de stängdes av Länsstyrelsens djurskyddsinspektörers negativitet och alla våra hemlösa katter lämnades ute på ovissa villkor?!!

Med en snabb räkning handlar det om att svenska katthem räddar och kastrerar många många tusen katter årligen – om detta inte gjorts hade katterna inte bara dött av kyla, svält och umbäranden i tusental, de hade också förökat sig som en lavin… Blivit flera!

Hur öppnar man ögonen på myndigheter och även på mänskligheten som helhet: Se oss katter och värna om oss och våra LIV!

Jag jamar som Cicero: ”Meninerimus etiam adversus infimos iustitiam esse servandam!” –
Låt oss minnas, att rättvisa måste komma även de ringaste till del!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Mjau, jag har skrivit på!”

  1. Matte har redan tassat på uppropet. Hoppas att många, många fler gör det också. Det är oerhört viktigt att de som ska stifta lagar förstår vad de håller på att göra och att det är FEL SÄTT att angripa det de kallar ’problem’. Det är inte att katter får hjälp att slippa föda ungar som går under av kyla, svält och sjukdom och att de får skydd för väder och vind och vård vid behov som är ett problem. Det är när allt det saknas och man tror att lösningen heter DÖD som det är ett stort problem.

    *vått på nosen*

  2. Mjau, vi har också tassat på den där listan genom tjänstehjonets försorg!

    Psssst… Små bokstäver nu så inte matte ser….. Ssschhh… Tror du vi kan få stoppa ner en Norsk Skogkrokodil vid namn Betty Boom-Boom i tasseripaketet också, så vi får lite frid och lugn här hemma? Maken till pälsklädd sak att fara mellan golv och tak, och nu har ju brorsan Cosmo flyttat till sitt föralltidhem så hon jagar ju OSS istället nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *