Skadad kisse – vems?

Örebro katthems Sofia meddelar:
EFTERLYSNING AV ÄGARE!
Vi åkte till Strömsholm mitt i natten med en skadad, upphittad rödtigré hankatt som förmodligen är mellan 5-8 år. Tyvärr varken chippad eller ID-märkt vilket gör det oerhört svårt att spåra ägaren, så nu behöver vi hjälp!

Katten hittades i Brickebacken-området alldeles blodig och fraktur på ena benet som bara hängde. Han ligger på Strömsholm nu för observation med smärtlindring, dropp, antibiotika m m då han dessutom var mycket uttorkad, ska röntgas så snart allmäntillståndet tillåter. Han är oerhört snäll och hanterbar så han MÅSTE ha en ägare som saknar sin katt!

SPRID DETTA till alla Örebroare du känner då alla tips är värdefulla!
Sofias nr är 0735-32 33 46 om du tror att du vet vems katten är!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Skadad kisse – vems?”

    1. Mjau, tyvärr har jag tråkiga nyheter – den röde pojken har tyvärr fått tassa över Bron… *sniff* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *