En lillebror till Tequila


En ny liten ”nappis” knappt 2 veckor gammal har landat i stödmatte Misons kunniga händer. Det var inte länge sedan som Tequila var en sådan här liten ynklighet – och nu är han plötsligt en storebror på 500 gram medans denna lille väger 145 gram. Mörk som den lilla är så syns han knappt där han ligger och värmer sig med Tequila! Han hittades i ett dike med pälsen full av sniglar! Varför??!

Stöd Ditt Lokala Katthem så att vi kan rädda sådana här hjälplösa och utstötta små! *tassen höjd*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En lillebror till Tequila”

    1. Mjau, nu ska lilla knytet få namnet Sheridan och vi hoppas att han ska växa sig lika stark som sina fostersyskon! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *